top of page

ÁRNYÉKOLÓK

MIÉRT AZ 

?

Mert...

1.png

...innovatív

Az Umbroll® mára az egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkanévvé vált a magyarországi piacon. A fejlesztési kihívások jelentik annak zálogát, hogy vevőinknek minőség, funkcionalitás, és ár-érték arány tekintetében a legjobb terméket biztosítsuk. A minőség a gyártónk számára is elsődleges fontosságú, ezért jelentős erőforrásokat fordít tesztelésre és a folyamatos minőség-ellenőrzésre. Továbbá a magas színvonalat megfelelő garanciákkal támasztják alá. Gyártónk számára elengedhetetlen a folyamatos innováció, így folyamatosak a fejlesztések, melynek köszönhetően egyre modernebb, kényelmesebben használható és hatékony árnyékolókat gyártanak

....rugalmas

Kívánságra olyan kiegészítő funkciókat is biztosítani tudnak, melyek vitathatatlan gazdasági haszna mellett, otthona/irodája esztétikus megjelenését is támogatják

2.png

...a minőségben nem vállal kompromisszumot

Termékeik CE-jelöléssel ellátva, TÜV minősítéssel készülnek. A gyártás során folyamatosan jelentős figyelmet fordítanak a felhasznált alapanyagok és a késztermék minőségére.Termékeikre 2 év garanciát vállalnak, valamint további 2 évig biztosítják a pót- és cserealkatrészek hozzáférhetőségét. Cég számos technikai újítást és műszaki fejlesztést vezetett be az árnyékoló gyártásba. Világszínvonalú termékeik minden felhasználó számára minőséget és megbízhatóságot jelentenek.Ezek alapján hisszük, hogy a széles termékválasztékkal és szolgáltatásainkkal ár-érték arányban a piacon elérhető legjobb termékeket kínáljuk!

TERMÉKEK

A zsalúziák a reluxák kültéri változatai.  A lamellákat hajtókaros vagy motoros megoldással a épületen belülről lehet mozgatni. Valamennyi alkatrésze ellenáll az időjárási viszontagságoknak. A napsugarak az ablaküvegen keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső helységeket, mely ellen belső árnyékolókkal nem igazán védekezhetünk, ebben a legjobb megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. 
A külső árnyékolók hatékonyan megakadályozzák, hogy a nap sugarait bejussanak, valamint a árnyékoló mögötti légmozgás lehűti az üvegfelületet is.

ZSALÚZIÁK

A roletta rendszerek egyszerűen és könnyen működtethető belső árnyékolók, melynek köszönhetően a népszerűsége töretlen. Lehúzva intim szférát biztosít otthonának, míg felhúzva, szinte észrevétlenül enged gyönyörködtetni a kinti látványban. Egyaránt alkalmas függőleges és ferde síkú felületek árnyékolására. Anyagát tekintve lehet fényzáró, ha teljes sötétséget szeretnénk elérni és fényáteresztő, ami részben engedi a fény beszűrődését. Alupigment bevonatú textíliák pedig hatékonyan segítik a hő visszaverését.

ROLETTÁK

A redőny árnyékolókat a XIX. század második felében egy német asztalos készített először fából, melyek sikeresen elterjedtek az egész világon és a mai napig alkalmazzák régi és új családi házak, társas- és irodaházak, üzemek árnyékolására és védelmére. A redőnylamellák helyzetének beállításával tudjuk szabályozni az árnyékolt épületbe jutó fény mennyiségét. Teljesen leengedett állapotban védenek a napfény UV sugaraitól és a kívülálló tekintetektől. A redőnyök nemcsak árnyékolásra használhatók, hanem kiváló szolgálatot teljesítenek az utcáról beáramló zajok csökkentésére is.

REDŐNYÖK

A garázskapuk egyik ideális megoldása, működési elve a redőnyökével megegyező, csak annál sokkal erősebbek, robusztusabbak, így sokkal nagyobb felületek biztonságos lezárására is alkalmasak a 77 mm magas lamelláknak köszönhetően.  A szekcionált garázskapukhoz képest előnyük, hogy nyitáskor egy tokba tekeredik, és nem a mennyezetből foglalják el a helyet.

REDŐNYKAPUK

A szalagfüggönyök a ma használt egyik legolcsóbb, legkönnyebben felszerelhető belső árnyékoló rendszerek, függőleges lamellás kivitelük miatt kapta a nevét. Mindazoknak ajánljuk, akik gyors, olcsó és esztétikus megoldást szeretnének a nap sugarai ellen. Mind szerelésük és működtetésük egyaránt rendkívül egyszerű. Felső mechanikájával mozgatjuk a függőlegesen elhelyezett textil csíkokat, mely biztosítja árnyékolást. Közkedvelt megoldás modern épületek, irodaházak esetében.

SZALAGFÜGGÖNYÖK

Szabad terek fedésére, árnyékolására az egyik legpraktikusabb megoldás. Olyan, mintha az egész évet a szabadban töltené.
A pergola rendszer szolgáltatását tekintve sokkal többet nyújt, mint a hagyományos télikertek, a masszív szerkezetük ugyanúgy ellenállnak a szélnek és a hónak, de mobilitását tekintve egyedülálló, ugyanis az oldalfalai és tetőfedései teljes mértékben eltávolíthatóak.

PERGOLÁK

Irodaházak, minimál stílusú családi házak ideális árnyékolója, mely díszítőelemként is funkcionál, kihangsúlyozva az épület egyéniségét és magas minőségét. 
Árnyékol, miközben nem sötétít. A fix lamellás árnyékoló megakadályozza, hogy a nyári magasan járó nap erős sugarai bejussanak a belső térbe és felmelegítsék azt, ellenben télen az alacsonyan járó napfény akadálytalanul áthatol az üvegen, kihasználva annak jótékony hatását. 

FIX LAMELLÁS ÁRNYÉKOLÓK

Elegáns, hasznos és ideális megoldás a családi házak teraszainak, társas- és irodaházak erkélyeinek, szállodák kerthelyiségeinek, éttermek és egyéb vendéglátó egységeknek szabadtereinek árnyékolására. Különböző típusai mind műszakilag és esztétikailag igazodnak a megrendelők igényeihez és a beépítési követelményekhez. A napellenzőket kézi működtetésű tekerőkarral, elektromotorral, vagy akár mindkettővel lehet kezelni. Az elektromotoros működés mellé időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.

KÖNYÖKKAROS NAPELLENZŐK

Az ollókaros napellenzőket nagy területek árnyékolására ajánljuk, elsősorban a szállodai és egyéb vendéglátóegységek számára. Formáját és funkcióját tekintve minden környezethez kiválóan illeszkedik. Önálló tartószerkezettel rendelkezik, kétirányú kinyúlással vagy falra szerelve.(megjegyzés: kétirányú kinyúlás esetén külön alapozást igényel!)

OLLÓKAROS NAPELLENZŐK

Az ablak napellenzők olyan különleges külső árnyékolási megoldást nyújtanak, melyek egyszerre árnyékolnak és némi fényt is beengednek, mindamellett hogy a ház díszítőelemeként is funkcionál, egyedivé téve annak megjelenését. Családi- és irodaházakra esetében a tökéletes, egyedi megoldás az ablaknapellenző, a textil, valamint a tok színét a ház homlokzatához vagy a környezet színeihez lehet igazítani. A sokféle mechanikus megoldásnak köszönhetően minden épülethez jól illeszthető.

ABLAK NAPELLENZŐK

Mozgatható, mobil, szabadon álló és kinyitható szabadtéri árnyékoló udvarok, teraszok, strandok, kerthelyiségek ideális árnyékolói. Négyzet és hatszög kivitelben készülnek, 3-4-5-6 méteres oldaléllel (négyszög kivitel), illetve átmérővel (hatszög kivitel). Az ernyők kézi erővel működtethetők. A kisebb ernyőket lapsúllyal, a nagyobbakat a talajhoz csavarozva védjük a felborulástól.

GOMBAERNYŐK

A veranda árnyékoló esztétikus és hasznos megoldás családi házak terasz részeinek, télikertek üvegfelületeinek és különféle tetőszerkezetek árnyékolására. Rendkívül erős tokozattal és lefutósínnel (extrudált) rendelkezik. Masszív váza lehetővé teszi szélesebb helyeken történő alkalmazását is. Széles típus és színválasztékai igazodnak a megrendelők igényeihez és a beépítési helyekhez. Gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített, vagy önálló lábakon álló kivitelben is tudjuk szállítani.

VERANDA ÁRNYÉKOLÓK

Üzletek kirakatok, szupermarketek, parkolóházak, éttermek, butikok, galériák, irodák bejáratainak védelmére ideális megoldást jelentenek. Esztétikus és modern kivitelének köszönhetően kiválóan illeszkedik a bevásárló központok belső tereihez.
A redőnyrács szerkezete egy igen erős extrudált alumínium profil, amely acélszerkezetekkel ellentétben ellenáll az időjárás viszontagságainak, korrózióálló és környezetbarát.

BIZTONSÁGI REDŐNYRÁCSOK

A szúnyoghálók vagy más-néven rovarhálók ma már a legtöbb ingatlan elengedhetetlen kiegészítő tartozéka. A nyitott nyílászárók esetében biztosítják a szabad szellőzést a házban, mindamellett, hogy kívül tartják a nem kívánt rovarokat. A legtöbb nyílászáróra, ajtókra vagy ablakokra lehet szúnyoghálót szerelni. Fix, eltolható, rolós vagy zsanéros kivitelből lehet választani. A szürke, karbonszálas üvegszál ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás viszontagságainak. A semleges szürke színű háló pedig csak minimális mértékben korlátozza a kilátást.

SZÚNYOGHÁLÓK

LETÖLTHETŐ TERMÉKISMERTETŐK

5584882_orig.jpg

ZSALÚZIA

4557553_orig.jpg

REDŐNY

351980_orig.jpg

SZALAGFÜGGÖNY

948938_orig.jpg

NAPELLENZŐ

7365345_orig.jpg

VERANDA

148476.png

NAPELLENZŐ

TEXTILEK

bottom of page