ablacom.png

HIBRID

AJTÓK

MIÉRT A 

?

…prémium

Mivel az acél jó hővezető, létezik egy sztereotípia, hogy „az acélajtóknak olyan gyenge hőszigetelési tulajdonságai vannak, amitől már semmi sem lehet rosszabb”. A technológia jelenlegi fejlődésének és a legújabb innovációinknak köszönhetően olyan acélajtók készülhetnek, hogy a hőátadási együtthatói megfelelnek az otthonokra vonatkozó legszigorúbb követelményeknek, legyen szó normál vagy akár passzív hőszigetelési paraméterekről.

Mert...

…megbízható

Az acélajtók nagy előnye, hogy ellenállnak az időjárási viszontagságainak. Nedvesség hatására nem deformálódnak. Ellenállnak az UV sugárzásnak, az esőzéseknek és a fagyoknak, ezért nem igényelnek nehéz és drága karbantartást és festést. Nagyon könnyű tisztán tartani őket.

Ahol olyan funkciók szükségesek, mint például ellenállás, merevség, szilárdság és mechanikai stabilitás, az acélból készült ajtók kiváló megoldás. Ennek köszönhetően az acél ajtók tökéletesen betörésgátló, tűzálló, füstálló vagy akusztikus ajtók.

…biztonságos

…tartós

Az acél tökéletesen van házasítva egy olyan anyaggal, amelynek következtében olyan kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a merevség, szilárdság és tartósság. Ezek a tulajdonságok teljesen mértékben jellemzik az acélból készült ajtókat.

...modern és esztétikus

Az acélajtók esztétikai kialakítása megfelel a legigényesebb vásárlók elvárásainak. A széles színválaszték, forma, üvegezés és dekorációs felületek lehetővé teszik ajtók egyedi kialakítását, mely stílussal és kifinomult dizájnnal párosul.

…fontos az ÁRELŐNY

A hasonló paraméterekkel és tulajdonságokkal rendelkező, például fából vagy alumíniumból készült ajtókhoz képest az acélajtók árai nagyon kedvezőek.

simple_elegance_katalog-marzec-2019--1.j

SIMPLE ELEGANCE

KATALÓGUS (23 MB)

KÜLSŐ AJTÓ

KATALÓGUS (7 MB)

© 2019 ablakok.com

KAPCSOLAT

IRODA ÉS BEMUTATÓTEREM

2660 Balassagyarmat

Óváros tér 21.

IRODA

2600 Vác

Görgey Artúr u. 10.

BESZÉLJÜNK TELEFONON

+36 20 955-3375

+36 20 411-6311

+421 948 998 492

TANÁCSKOZZUNK E-MAILBEN