top of page

BELTÉRI

AJTÓK

MIÉRT A 

?

Mert...

...magas minőség, vonzó áron

A PORTA cég fokozott hangsúlyt fektet arra, hogy a minőségben élen járjon, akkreditált kutatóintézetekkel vizsgáltatja termékei tulajdonságait, melyek széles körben igazolják azoknak hibamentes, hosszútávú használhatóságát.
Porta név egyet jelent a kiváló minőséggel a legjobb ár mellett. 

1.png

...fontos a környezetvédelem

A legújabb generációs gépparkok a legmodernebb, automatizált gyártási technológiával képesek folyamatosan fenntartani a magas minőségű ajtógyártást, miközben biztosítják a környezet védelmét. 
Gyártásához szükséges alapanyagok kizárólag világhírű gyártók környezetbarát termékeiből lettek összeválogatva. Ezen kívül, a keletkezet termelési hulladék egy korszerű hőerőmű beüzemelésével -a környezet terhelése nélkül-, teljes mértékben lefedi a termelési létesítmények hőenergia-szükségletét.

környezetbarát.png

...ami szép az szép

Porta cég nem egy esetben diktálja a piaci design-trendeket, a folyamatosan bővülő termékkínálatból  mindenki megtalálhatja számára a legmegfelelőbbet.
Az igényes, magas minőségű kidolgozás, széles színválaszték és egyedi formák, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Porta ajtók egy komfortosabb, jobb életérzést kölcsönözzenek az otthonában.

2.png

TERMÉKEK

A Porta Csoport vállalat alakulása óta specialitásunk a beltéri ajtók gyártása, melyek felhasználási területe lakó-és irodahelyiségeken belül javasolt. A beltéri ajtók nem alkalmazhatók lépcsőházi bejárati ajtóként vagy olyan helyeken, ahol a környezeti hatások (hőmérséklet, páratartalom) kedvezőtlenek. A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünk a számára megfelelő ajtómintát válassza magának minta és ár szempontjából egyaránt. Kínálatunkat a felhasznált anyagok széles palettája jellemzi, mint lakkozott, laminátos, szintetikus – és természetes furnér, valamint profilos szerkezetű táblás ajtószárny, természetes furnérral.

BELTÉRI AJTÓK

(festett, dekor, PVC és laminátos felületekkel)

Ki ne akarna mindenki számára egyforma és millió számban ismételt sablonszerű lakásban lakni? Ahogy minden ember különböző, úgy mindegyik fa is különbözik a többitől. A természet nem alkotott azonos élő formákat: alakokat, struktúrákat vagy jellemeket. A Porta Csoport szeretne eleget tenni legigényesebb vásárlói kívánalmainak, ezért a világ legjobb szállítóival működik együtt. Ezek a cégek olyan, természetes furnérok gyártása és forgalmazása terén több tíz éves tapasztalattal rendelkező, nagyra becsült és ismert vállalatok, mint pl, a Danzer Bohemia, J.u.A. Frischeis..

TERMÉSZETES FURNÉROS

Beltéri ajtók

PORTA ajtók – ez nem csak egy hagyományos ajtót jelent. Elképzeléseikben a tervezők gyakran keresnek nem tipikus megoldások, amik összeillesztik a funkciót és a szobák célját. Ugyanakkor arra törekednek az anyagok kiválasztásánál, hogy különösen kialakított elemeket biztosítsanak a gyártásnál. Bármilyen toló vagy összecsukható rendszerek ideálisan illeszkednek, ha a standard ajtók nem felszerelhetőek, mert korlátozott terület vagy a belső koncepció terv.Azzal a kívánsággal, hogy megfeleljen a az ügyfelek elvárásainak, a PORTA ajánlatokban mindezen rendszer megoldások széles színválasztékban állnak rendelkezésre.

TOLÓAJTÓ SZERKEZETEK

Összecsukható ajtók

Mindenkinek szüksége van a biztonság érzésére különösen otthon. Tele bejárati ajtók, amelyek megvédik a lakásunkban a hívatlan vendégek ellen, fontos szerepet töltenek be a Porta Csoport ajánlatában. Hatféle bejárati ajtót kínálunk: ENTRO, AGÁT, OPÁL, KVARC, GRÁNIT és GRÁNIT PS. Az fent említett ajtók műszaki paraméterei különbözőek, de azok általában megfelelnek a bejárati ajtók összes előírásának. Ezt megerősítik a megfelelő technikai engedélyek, valamint a gyakorlati és gondtalan használati tapasztalat a már több, mint százezer legyártott ilyen mintájú ajtónál.

BELTÉRI BEJÁRATI AJTÓK

A speciális PORTA ajtók választékába a következők tartoznak:
– három fajta hanggátló ajtó: 27 dB, 32 dB és 42 dB,
– Tűzgátló ajtók: Fa 30 és 60 perces, Fém 30 perces tűzálló értékkel,
– ENDURO ajtók megnövelt ellenálló képességgel,
– AQUA ajtók magas páratartalmú helyeken való alkalmazásra,
– Fém és saválló borítással rendelkező ajtók,

Mivel a 42 dB ajtók még 30 perc tűzgátlósággal is rendelkeznek, így népszerű a magas színvonalú szállodákat és irodaházakat kivitelező építőipari beruházók körében.

A tervezők egyre több épületben alkalmazzák a növelt műszaki paraméterű ajtókat. Kielégítve a beruházók elvárásait és eleget téve az építőipari előírásoknak, a Porta Csoport folyamatosan szélesíti kínálatát technikai ajtókkal, ezáltal a komplett beltéri és speciális műszaki ajtók gyártójává vált. 
A speciális Porta ajtók paramétereit, különböző tesztekkel mérték és igazolták az erre a célra megfelelő szakosított laboratóriumokban.

TECHNIKAI AJTÓK

LETÖLTHETŐ TERMÉKISMERTETŐK

Katalog_PORTA_2023-24_HUN-1.jpg

KATALÓGUS
2023/24 (45,7 MB)

porta-katal-gus-2019-fedlap.jpg

ACÉL

AJTÓTOKOK

porta-katal-gus-2019-fedlap.jpg

FÉM AJTÓK

KÜLTÉRI ÉS TECHNIKAI

bottom of page