top of page

KÜLTÉRI

NYÍLÁSZÁRÓK

MIÉRT AZ 

?

Mert...

... a legmagasabb minőségű termékek, a legjobb áron

A legmagasabb minőségű alkotóelemek, az automatizált géppark, de mindenek előtt a jól képzett munkaerő az OKNOPLAST termékek legmagasabb minőségének garanciája. Ennek bizonyítéka a Q-Zert európai minőségi tanúsítvány, amelyet a német ift Rosenheim Intézet ítélt oda a cégnek. Az OKNOPLAST az európai EN 14351:2006 szabvány szerint gyárt és termékeit CE jellel látja el. A cég független szakértők és a vevők elismerését is elnyerte, illetve számos díjat és kitüntetést is kapott.

menu_.png

...fontos a biztonság

Az OKNOPLAST márka a biztonságos otthon szinonimája. A cég több biztonsági megoldást kínál, amelyek fokozott betörés elleni védelmet biztosítanak. A többéves, hibamentes használat biztonságát és kényelmét alátámasztja a viszonylag hosszú garancia is, amelyet a cég a termékeire ad. A hosszú garanciát az ágazatban megszerzett sokéves tapasztalat, a beépítő csapatok folyamatos továbbképzése – amelynek nyomán a reklamációk aránya a nullához közelít – teszik lehetővé.

kilincs.png

...számít az esztétika

A páratlan esztétika az a kifejezés, amit leggyakrabban hallani azoktól, akik már vásároltak OKNOPLAST terméket. A profilok és panelek gazdag választéka, a színek és kiegészítők széles skálája, de elsősorban a kidolgozás pontossága – ezek azon elemek, amelyeknek köszönhetően az OKNOPLAST termékei kinézetük és legmagasabb fokú esztétikájuk miatt kitűnnek a többi közül, és az épület valódi névjegyévé válnak.

Winergetic-Premium_jpouSWT.png

TERMÉKEK

Nyílászáróink legfőbb jellemzői a kivitelezés magas minősége, innovatív funkcionális megoldások, a biztonság és az energiatakarékosság szem előtt tartása. A profilok kifinomult alakjai, a kiegészítők gazdag választéka, a színek – többek között a fahatású színek – széles választéka, de elsősorban a kidolgozás pontossága – ezek azon elemek, amelyeknek köszönhetően az Oknoplast ablakok kinézetük és legmagasabb fokú esztétikájuk miatt kitűnnek a többi közül. 

ABLAKOK

Az ajtók az otthon biztonságát őrzik, és egyben a ház névjegyeként is szolgálnak. Az OKNOPLAST ajánlatában megtalálhatók úgy a klasszikus és időtálló formavilággal rendelkező ajtópanelek, mint a modern stilisztikát követő megoldások. A gazdag színválaszték, az ajtópanelek és vasalatok változatos formatervezése, a kiegészítő elemek különböző fajtái mind hozzájárulnak, hogy az ajtók bármilyen építészeti stílussal remek összhangot teremtenek. 

BEJÁRATI AJTÓK

Az OKNOPLAST által gyártott alumínium nyílászárók: bejárati ajtók, ablakok, kirakatok és választófalak. A szerkezetek alapjaiként szolgáló alumínium alkotóelemek beszállítói elismert európai profil gyártók. A konstrukciók könnyedsége és az üvegezési lehetőségek maximális kihasználása, akár a legmerészebb építészeti megoldások kivitelezését is lehetővé teszik. 

ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓK

A télikert több feladatot lát el, funkcionálhat beüvegezett nappaliként, kertként vagy használhatjuk napfényes ebédlőként a "szabad ég" alatt. Helyesen megtervezve és megépítve egy olyan helyiség szerepét töltheti be, amely begyűjti a meleget az egész ház számára, és hozzájárul az energiafelhasználás csökkenéséhez.

TÉLIKERTEK

LETÖLTHETŐ TERMÉKISMERTETŐK

Oknoplast_ablak_katalógus-1.jpg

ABLAKRENDSZEREK

5678672.png

ALUMÍNIUM

BEJÁRATI AJTÓK

katal-gus-2018-fedlap.png

TERMÉKKATALÓGUS

TELJES (5MB)

prolux-katalog_orig.png

PROLUX

ABLAK

1465246887.png

PIXEL

ABLAK

kunststoff-fenster-katalog.png

KUNSTOFF FENSTER

KATALÓGUS (NÉMET)

_1398277437.jpg

WINERGETIC PASSIVE

ABLAK

bottom of page