top of page

FA-ALU NYÍLÁSZÁRÓK

fa-alu.png

"A LAVENIRE vállalat az Uniform által kifejlesztett forradalmi technológiát használja fa-alumínium ablakok és ajtórendszerek gyártásához. A technológiára jellemző a tiszta vonalak és kifinomult formatervezés, amely teljes mértékben összhangban van a kortárs építészeti trendekkel.

A fa ilyen módú felhasználása a legrangosabb elismert márkákkal -legyen szó belső ajtókról, a ház berendezéseiről vagy a bútorairól-, harmonikus környezetet teremt. A minimalista stílusnak köszönhetően a fény természetes elemmé válik, tökéletes egyensúlyba kerül a természet, az esztétika és a technológia."

HARMÓNIA

FENNTARTHATÓ KÖRNYEZET

natúr.png

A jövő generációi számára szükség van környezetünk tudatos védelmére, mely etikus döntéseket von maga után mind az energiacsökkentés, mind a fenntartható természetes anyagok felhasználása szempontjából. A LAVENIRE ablakok teljes mértékben megfelelnek ezeknek a kritériumoknak és hozzájárulnak az ökológiai lábnyomunk csökkentéséhez.

A LAVENIRE esetében az Uniform csak olyan faanyagot használ melyek az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező erdőkből származnak, betartva a fenntarthatóság és a tisztelet elveit az ember és a természet számára. Ezenkívül a rétegragasztott technológiával optimalizálja az alapanyag felhasználását, minimalizálva a hulladékot. A külső alumínium újrahasznosított és könnyen újra feldolgozható.

ENERGIAHATÉKONYSÁG ÉS KÉNYELEM

alu_tükör.png

LAVENIRE az ablakaival magasra tette a mércét a hő- és hangszigetelés terén, mely hatékony energiamegtakarítást eredményez.

A LAVENIRE ablakokat a legmagasabb hőszigetelés elérésére tervezték a maximális energiahatékonyság és kényelem érdekében. A független tesztházak által bizonyított, hogy a fa-alumínium ablakaink által elért teljesítményszint kimagasló a szerkezet minden konfigurációjában.

ALAPANYAG

Gyönyörű, tartós keményfa, amely sok belsőépítésznél a bútorok eseténben ez az első választás. A legjobbakat gyakran nemes tölgynek nevezik, elérhető, hogy tökéletesen illeszkedjen bármilyen belsőépítészeti projekttel és költségvetéssel.

TÖLGY

A fenyő puhafa, melynek kimagasló a szépsége, egyszerűsége és praktikussága, nagyobb levegőtartalommal rendelkezik, ami ideális a hő- és hőszigeteléshez. A fenyő tökéletes hordozó, ahol könnyedebb fa megjelenés szükséges, alapjául szolgálhat az alternatív furnérok széles választékának a színopciók maximalizálása és a költségek minimalizálása érdekében.

FENYŐ

Minden időjárással szembeni ellenállása ideális védőpajzsot jelent a fa szempontjából, ezáltal minimalizálva a fenntarthatatlan és költséges karbantartásokat. Sőt, az alumíniumnál páratlan annak lehetősége, hogy válasszon a felületek és a textúrák kombinációjából, ezáltal az ablakok, könnyen illeszthetők bármilyen homlokzathoz vagy építészeti stílushoz.

ALUMINIUM

PARAMÉTEREK

Légáteresztő képesség: 4. osztály (a legmagasabb osztályozást érte el) MIT IS JELENT EZ?  Hurrikánnál (75 mph erősségű szélsebesség) nincs levegőszivárgás, nincs huzat, ezáltal melegebb, csendesebb és kényelmesebb az otthon és nagyobb az energia megtakarítás.

Vízállóság: E 1050 osztály (meghaladja a legmagasabb osztályozást) MIT IS JELENT EZ?  Nincs szivárgás az ablakban, ha a szélsebesség ereje 95 mph miközben vízszintesen csapódik az eső.

Szélállóság: 5C osztály (A legmagasabb osztályozást érte el) MIT IS JELENT EZ? Rendkívül robusztus, minimális torzítás még erős szélnyomás esetén is, kitűnő védelem a széllökések ellen, nem sérülnek a rögzítések, nagyobb biztonságot nyújtva a bentlakók számára.

Energiatakarékosság: az „U” hőátbocsátási értékek nagyteljesítményű üveggel 0,7 W / m2K és 1,2 W / m2K között vannak. MIT IS JELENT EZ? Kettős vagy hármas üvegezésű ablaküveg, alacsony emisszióképességű bevonattal (Low-E), argon gázzal kombinálva, a meleg keretes távtartók lehetővé teszik az optimális teljesítményértékek elérését, garantálva a fokozott kényelemet az épületben minden külső hőmérsékleti körülmények között csökkentve a hőveszteséget.

Hangcsökkentés: szigetelés Rw = 43 dB-ig. Igény esetén az üvegtáblák laminálhatók, átlátszó, hangszigetelő továbbfejlesztett akusztikus PVB közbenső réteggel, amely nagymértékben lehetővé teszi a zajszigetelést, elérve a kiemelkedő szintű hangcsillapítást.

LETÖLTHETŐ TERMÉKISMERTETŐK

01_MAGIS 40 termékkatalógus.jpg

MAGIS 40 termékkatalógus 

(ENG | 4MB)

02_Általános termékkatalógus.jpg

Általános termékkatalógus

(ENG | 17MB)

03_Designe Kilincs-fogantyú.jpg

Designe Kilincs-fogantyú 

(ENG | 1MB)

04_Aluborítás színkatalógus.jpg

Aluborítás színkatalógus

(ENG | 4MB)

05_Fa felületek katalógus.jpg

 Fa felületek katalógus

(ENG | 3,5MB)

bottom of page