top of page
Untitled-1.jpg

TELJESEN
TESTRESZABNÁD
MEGRENDELÉSED? 

Blackline termékcsaládunkban nem csak fekete intarziát találsz. Kérheted megrendelésed fekete tokkal, fekete üvegezőléccel és fekete zsanérsapkákkal is. 🖤

Animated-Down-Arrow_white.gif
előnyök

Magyarszabvány méretekben, több ezer darabos raktárkészletről,  AKÁR NÉHÁNY NAPON BELÜL 

IDŐTÁLLÓ MEGOLDÁS: Az ajtólap a kritikus pontjainál erősített MDF szerkezettel van ellátva, és a minőségi ENDURO dekorfólia vagy az  Egger CPL felület  sem igényel semmilyen további felületkezelést.

Gyárilag perforált, utólag szerelhető tokok akár 34mm állíthatósággal

Kiemelkedő ár-érték arány

24 hónapos gyártói GARANCIA

Kérd beépítéssel és Pest megyében elengedjük a szállítást. Min. 10db ajtó rendelése és beépítése esetén pedig országszerte ingyen szállítjuk megrendelésed.

TÖKÉLETES ZÁRÓDÁS

Beltéri ajtók 3 pánttal

Az ajtólapok 3db két részes pánttal kapcsolódnak a tokhoz

Image by Vladimir Anikeev
Kiemelkedő minőségű Enduro dekorfóliázott beltéri ajtók

ENDURO
DEKORFÓLIA

Kategóriájából kiemelkedő kerekített élképzés, szabadalmaztatott ragasztási eljárással.

Light and Shadow

EGGER  CPL 

FELÜLET

Az egyedi technológia a biztosíték arra, hogy az élek nem válnak vagy törnek le, ezáltal tovább maradnak szépek és újszerűek.

HOZZÁD ILLŐ DIZÁJN ÉS KIEGÉSZÍTŐK

automata küszöb

Intarziák, üvegkivágások, automata küszöb és egyéb tartozékok a Te igényeidnek megfelelően.

kínálatunk
COVER2024.jpg

Tekintsd meg KÍNÁLATUNKAT,
majd kérd pontos árajánlatunkat

Stav Door Enduro Árlista
Stav Door Egger CPL Árlista

Kérd árajánlatunkat

Melyik típusra kéred az ajánlatot? (Többet is megjelölhetsz!)

Pontos árajánlat elkészítéséhez az alábbi információkra van szükségünk:
 

 • ajtók, tokok, kilincsek darabszáma

 • kiegészítők (üvegezés, intarzia, stb.)

 • falvastagság

 • falnyílás

Kérdésed van?

Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket, vagy írj nekünk az info@stavdoor.hu email címre!

vélemények

VÉLEMÉNYEK

" Maximálisan elégedettek voltunk minden szempontból. Segítőkészek, kedvesek, rugalmasak, elérhetőek, náluk tényleg a vevő az első! Az ajtókat mi magunk szereltük be, ehhez pedig minden szükséges információt megkaptunk tőlük. Örülök, hogy rájuk találtunk! "

- T. Bianka

Mindent tudni akarsz termékeinkről és a megrendelés menetéről?
Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket! ↓

 • Milyen minőségűek az ajtók?
  Kategóriájából kiemelkedő minőség: méhsejt papírrács betét MDF keretszerkezettel, mely a kritikus pontokon további erősítéssel van ellátva. Egger CPL vagy Enduro dekorfóliázott verzióban érhetők el. Az ajtólapok 3db kétrészes pánttal (zsanér) kapcsolódnak az MDF szerkezetű tokhoz a tökéletes záródás és a nagyobb tartósság érdekében. Az Enduro dekorfóliázott ajtóink a szabadalmaztatott ragasztási eljárás és az egyedülálló élfóliázási technikának köszönhetően kiemelkedő minőséget képviselnek a dekorfóliázott beltéri ajtók piacán. Az Egger CPL felületű ajtóinkat pedig a szabadalmaztatott élfóliázási technológia teszi egyedülállóvá. Az ajtók függőleges élei az EGGER CPL technológiának köszönhetően kiemelkedően tartósak. A felület még ellenállóbb, magasabb a kopás és karcállósága, így átlagosabbnál intenzívebb használat esetén ezt a típust ajánljuk. Beltéri nyíló- és toló ajtóinkra 24 hónap gyártói garancia vonatkozik.
 • Beépítést is kérhetek?
  Igen, beépítésben is tudunk segíteni, melynek díja bruttó 20.400Ft/ajtó+tok. Beépítés esetén Pest megyében a szállítási díjat elengedjük. Minimum 10db ajtó rendelése és beépítése esetén a szállítás egész Magyarország területén díjtalan.
 • Mi az a CPL?
  A CPL a "Continuous Pressed Laminate" (folyamatos nyomás alatt laminált) rövidítése. Egy CPL fólia több, folyamatos nyomás és hő segítségével összetapasztott rétegből áll, melynek köszönhető, hogy hosszú időn keresztül is változatlan marad. Magas kopás- és karcállóság jellemzi, valamint jobban ellenáll a magas hőnek és a nedvességnek, így párás helyiségekbe is remek választás. Az Egger CPL felületű ajtóinkat pedig a szabadalmaztatott élfóliázási technológia teszi egyedülállóvá. Az ajtók függőleges élei az EGGER CPL technológiának köszönhetően kiemelkedően tartósak. A felület még ellenállóbb, magasabb a kopás és karcállósága.
 • Mi az a dekorfólia?
  A dekorfólia az ajtólapot körbevevő réteg, mely végleges felületkezeléssel van ellátva, így nem szükséges az ajtólapokat festeni, utókezelni. Feladata, hogy esztétikus megjelenést kölcsönözzön az ajtóinknak egészen az egyszerű fehér színtől a strukturált természetes-fa hatásig.Az Enduro dekorfóliázott ajtóink a szabadalmaztatott ragasztási eljárás és az egyedülálló élfóliázási technikának köszönhetően kiemelkedő minőséget képviselnek a dekorfóliázott beltéri ajtók piacán.
 • Milyen ajtók közül választhatok?
  Termékkínálatunkban hagyományos nyíló ajtók, illetve fal előtt futó tolóajtók találhatók. Nyíló és toló ajtóink is két típusban érhetők el:- Enduro dekorfóliázott / Kerekített élképzés, szabadalmaztatott ragasztási eljárással - Egger CPL felület / A piacon egyedülálló, szabadalmaztatott élfóliázási technika. A függőleges élek az EGGER CPL technológiának köszönhetően kiemelkedően tartósak.
 • Milyen méretűek az ajtók?
  A nyíló ajtóink magyar szabvány szerint 75/90/100*210 cm (falnyílás mérete) méretben érhetőek el. A tolóajtóink ettől eltérően 774/874/974/1074*2062 mm-es (falnyílás méret) méretben keszülnek. Beépítéskor az ajtólapok aljából maximum 7cm, a tokok aljából pedig maximum 14cm vágható. Fontos azonban tudni, hogy az ajtólapok és tokok vágása a garancia megszűnésével jár.
 • Milyen kivitelezésben rendelhetők az ajtók?
  CPL és Dekor toló és nyíló ajtóinkat is kérheti teli (sima), intarziás (fém csíkozott), üvegezett vagy dekorbetétes (az ajtólappal megegyező színű dekorelem) verzióban. Ezen kívül alumínium szellőzőráccsal (több színben), illetve automata küszöbbel is igényre szabhatók mind a nyíló-, mind a tolóajtók.
 • Milyen termékek vannak raktáron?
  A raktárról az alábbi termékek érhetők el: - CPL és Dekor teli ajtólapok 14 színben - CPL és Dekor blokk tok (gerébtok) 14 színben - CPL és Dekor takarólécek 14 színben - CPL és Dekor B, C, D állítható tok (UTH átfogó tok) 14 színben - kilincsek 18 verzióban
 • Dekorfóliázott vagy CPL felületű ajtót válasszak?
  Mindkét típus kategóriájából kiemelkedő minőséget képvisel és remek ár-érték aránnyal rendelkezik. A dekorfóliázott ajtóink végleges felületkezeléssel vannak ellátva, így nem szükséges az ajtólapokat festeni, utókezelni. Feladata, hogy esztétikus megjelenést kölcsönözzön az ajtóinknak egészen az egyszerű fehér színtől a strukturált természetes-fa hatásig. Az Enduro dekorfóliázott ajtóink a szabadalmaztatott ragasztási eljárás és az egyedülálló élfóliázási technikának köszönhetően kiemelkedő minőséget képviselnek a dekorfóliázott beltéri ajtók piacán. Kedvezőbb árú megoldást kínál és átlagos igénybevétel esetén kitűnő választás. A CPL felületű ajtóink sem igényelnek semmilyen utólagos kezelést. Kopás- és karcállóságuk magasabb a dekorfóliázott típusnál, valamint jobban ellenáll a magasabb hőnek, illetve a nedvességnek, így párásabb lakásokba, házakba, illetve helyiségekbe a CPL egy tartósabb megoldás. Magas karc- és kopásállósága miatt kisgyermekes családoknak is kitűnő választás. Az Egger CPL felületű ajtóinkat a szabadalmaztatott élfóliázási technológia teszi egyedülállóvá. Az ajtók függőleges élei az Egger CPL technológiának köszönhetően kiemelkedően tartósak.
 • Milyen ajtó a legjobb a gyerekszobába?
  Gyerekszobákba a hagyományos, nyíló ajtókat szoktuk javasolni. Biztonságosabb, ha az éjszaka folyamán botorkálnának a kicsik. Praktikus megoldás lehet az üvegezett ajtó is, így lehet látni, ha ég bent a lámpa (az üveg lehet 3+3 biztonsági üveg, ha esetleg az üveg törésétől tartanánk). Mi azt valljuk, hogy minden gyereknek szüksége van a privát térre, ha nem is feltétlenül kicsiként, tiniként már valószínűleg igényli, hogy néha ’elvonuljon’. Szerintünk ezesetben a Hydra üvegezési típus (vékony függőleges üveg csík az ajtó szélén), matt savmart üveggel lehet a legmegfelelőbb megoldás erre a célra. Az Egger CPL felület kiváló választás, ha a kopás- és karcállóság is szempont. 😉
 • Milyen ajtó a legjobb a konyhába?
  Ha az étkezőt és a konyhát választja el, akkor praktikus megoldás lehet egy toló ajtó is, így pl. szervírozásnál szinte egybe lehet nyitni a két helyiséget, így könnyedén átjárható és a térből is kevesebbet vesz el.Ha nyíló ajtóban gondolkodunk és szép, napfényes konyha a cél, akkor az üvegezett ajtó a megfelelő választás. Ha biztosra akarunk menni, hogy a főzés alkalmával a szagok ne lengjék be az egész házat, egy automata küszöb megoldás lehet, ugyanis csukott állapotban lenyílik, így lezárja az ajtó alatt található rést. Ha jellemzően a főzések alkalmával kiemelkedően magas a páratartalom, akkor az Egger CPL felületű ajtóinkat ajánljuk, mert nedvesebb környezetben is tartósak maradnak hosszú távon is.
 • Milyen ajtó a legmegfelelőbb a fürdőbe/wc-be?
  Wc, illetve fürdő helyiségekbe a hagyományos, nyíló ajtóinkat szoktuk javasolni (érdemes kifelé nyílóra tervezni). A zavartalan időzés érdekében a legpraktikusabb a teli kivitel, de az üvegezett ajtókban is lehet gondolkodni, ugyanis kis üvegkivágás esetén, nem átlátható üveggel szintén meglehet teremteni az intim teret. Érdemes fordítható, wc záras megoldást választani, gyorsabb, kézreállóbb mint a kulcsos kivitel. Wc zárat kisgyerkőc esetén is lehet használni, kívülről is nyitható pl. egy pénzérme segítségével. Párás helyiségekben az EGGER CPL felület tovább marad újszerű és tartós, így ezt is érdemes figyelembe venni, amikor kiválasztjuk a fürdőszoba ajtót.
 • Melyik a jobb, blokk vagy állítható tok?
  A tokok kiválasztásakor az első és legfontosabb szempont, hogy milyen falhoz választjuk.Az állítható tok a teljes falkivágásra ’ráfog’, mindkét oldalról, teljesen elfedve az éleket. Esztétikus, modern és könnyen felszerelhető tok típus, ~2cm állíthatósággal.Ezeket 159mm-es falvastagságig tartjuk készleten, de 499mm-ig rendelhetők!Ha az állítható tok nem felszerelhető, akkor a hagyományos blokktokot (geréb tok) ajánljuk. A blokktok 9cm-es falvastagságtól használható, a tok a falnyílásba van beillesztve. A rögzítéseket két oldalról, takarólécekkel a legkönnyebb elfedni. A legtöbb esetben mindkét toktípus megfelelő, a beszerelése az állítható toknak egyszerűbb. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik toktípus lenne Neked a legmegfelelőbb, küldj egy képet az info@stavdoor.hu e-mail címre és segítünk! 😊
 • Milyen tolóajtók érhetőek el?
  Egger CPL és Enduro dekorfóliás fal előtt futó tolóajtók egyaránt elérhetőek a kínálatunkban, viszont mindkét típus esetén az aktuális katalógusban feltüntetett gyártási idővel kell számolni.
 • Tolóajtók is elérhetőek raktárról?
  Nem, tolóajtók vásárlásánál minden esetben figyelembe kell venni az aktuális katalógusban megadott gyártási időt. (Jellemzően 6-10 hét)
 • Milyen méretűek a tolóajtók?
  Tolóajtóink a nyílótól eltérően lengyel szabvány méretben érhetőek el:Falnyílás mérete: 774/874/974/1074*2062mm A részletes mérettáblázatot a katalógusunkban találod.
 • Milyen elemekből áll össze egy fal előtt futó tolóajtó?
  - Ajtólap (húzókagylóval) - Állítható tok- Fém sín (ezt kell a falnyílás fölé rögzíteni, ezen fut az ajtó) - Karnis (ez takarja a fém sínt, az ajtóval megegyező színben) - 1 vagy 2 oldali lassító szerkezet (kényelmesebbé teszi az ajtó húzását) Horogzár - Igény szerint
 • Hova kerülhet fal előtt futó tolóajtó?
  Röviden: Oda, ahol van hely az ajtónak oldalra futni.(a méretekről bővebben katalógusunkból tájékozódhatsz) Hosszabban: Jellemzően hálószobákból nyíló fürdőszobáknál, gardróboknál, kamráknál alkalmazzák. Nagyszerű választás helytakarékosság szempontjából.
 • Milyen esetben ajánlott a szellőzőrács?
  Alkalmazását olyan zárt helyekre javasoljuk, ahol különösen fontos a folyamatos szellőzés-légmozgás, pl. fürdőszoba, mosókonyha, kamra, vagy ablak nélküli tároló helyiségek.
 • Mi az az automata küszöb, és mi az előnye?
  Az automata küszöb az ajtólap aljába vájt nyílásba helyezhető szerkezet, ami az ajtó becsukásakor leereszkedik, biztosítva a tökéletes záródást 🡪 nem marad rés az ajtó alatt. Előnye, hogy a hagyományos küszöbökkel ellentétben ez egyáltalán nem zavaró, nem emelkedik ki a padlóból. Az alábbi esetekben különösen praktikus megoldás: Iroda helyiségekben, akadálymentesített helyeken, gyerekszobában.
 • Mi alapján érdemes kilincset választani?
  Enduro Dekor és az Egger CPL ajtóinkhoz eltérő kínálatból választhatóak a kilincsek. A katalógusunkban 9-9 színből választhatsz. Ezen kívül a döntést leginkább esztétikai alapon érdemes meghozni (Pl. a bejárati ajtó kilincséhez illő formát/színt, vagy fémes felületű berendezéshez illeszkedőt) A fényes felületű kilincsek könnyen lehetnek maszatosak. Ha ezt szeretnénk megelőzni, érdemes mattabb típust választani, de természetesen megéri a heti 1-2 alkalmas törölgetést (már csak higiéniai okokból is) a fényesen csillogó kilincs!
 • Mi az a BB zár?
  A BB zár a hagyományos, szárnyas kulcsos zárverzió. Legtöbb esetben ezt használják, ha nem, vagy csak ritkán szeretnék zárni az ajtókat.
 • Mi az a PZ zár?
  Cilinderbetétes zár, olyan esetekben javasoljuk, ha az ajtót rendszeresen zárják (pl. irodákban, dolgozószobákban).
 • Miért jó a WC zár?
  A wc zár a közösségi mosdókból már jól ismert fordíthatós zármegoldás, amivel gyorsan és egyszerűen magunkra zárhatjuk az ajtót az illemhelyiségben vagy a fürdőszobában.A praktikumon kívül előnye, hogy kintről is nyitható pl. egy pénzérme, vagy csavarhúzó használatával, így gyerekek mellett is biztonsággal alkalmazható.
 • Mi az a horogzár?
  Tolóajtóinkhoz rendelhető zármegoldás.
 • Hogy adhatom le a megrendelésem?
  Minden ügyfelünknek készítünk árajánlatot, amit a megadott email címre küldünk el. Amennyiben árajánlatunk elnyerte a tetszésed, úgy írásos visszajelzéssel tudod megrendelni az árajánlatba foglaltakat, számlázási és szállítási cím megadásával. A megrendelés az előleg befizetését követően lesz végleges.
 • Mikor kell kifizetnem a megrendelést?
  Az írásos visszajelzést követően megrendelésed egy összegben, vagy 50% előleg megfizetésével véglegesítheted. Előleg esetén a fennmaradó 50%-t a szállítást megelőzően átutalással tudod rendezni.
 • Az egész országban vállalnak kiszállítást?
  A szállítási alapdíjunk (bruttó 18.000 Ft)Budapest 80km körzetében érvényes, de amennyiben ettől eltérő lokációra szeretnéd kérni, kérjük jelezd és kalkulálunk Neked egy pontos szállítási költséget. Amennyiben beépítést is szeretnél, Pest megyében a szállítási díjat elengedjük. Minimum 10db ajtó rendelése és beépítése esetén a szállítás egész Magyarország területén díjtalan.
 • Mikor szállítják ki a megrendelést?
  Azokat a termékeket, amik raktáron vannak, jellemzően a megrendelést követően 1-1,5 héten belül tudjuk leszállítani (a várható időpontról mindig egyeztetünk ügyfeleinkkel.)Egyedi megrendelések esetén, amint elkészülnek a termékek, tájékoztatunk a legközelebbi várható szállítás időpontjáról.
 • Az árak tartalmaznak ÁFA-t?
  Az árlistáinkban található áraknak 20% ÁFA tartalmuk van.
GYIK
Beltéri ajtók raktárról
Stav Door
ablakok_szöveges_logo-min.png

Nem csak beltéri ajtóra van szükséged?

Családi vállalkozásunkat a legelejétől azzal a filozófiával építjük, hogy a legfontosabb prioritás számunkra a minőség és a megbízhatóság, ezt támasztja alá az elmúlt 20 évben eladott sok ezer nyílászáró, és a több ezres ügyfélkör bizalma.

Látogass el az ablakok.com-ra a bővebb tájékoztatásért!

bottom of page