top of page

TETŐTÉRI

ABLAKOK

MIÉRT A 

?

Mert...

...a legfontosabb az ügyfél 

A FAKRO egy 1991-ben alapított magánvállalat, aki már közel 30 éve bizonyítja elkötelezettségét és rátermettségét a piacon.
Hivatásuk, hogy vevőiket olyan termékekkel lássák el, amelyek a tetőtér otthonná alakítása során a legmagasabb szintű és legszélesebb igényeiket is kielégítsék. Kitűzve maguk elé ezt a célt, egyúttal gondoskodnak ügyfeleik egészségéről és biztonságáról, valamint a környezet védelméről.

nyitott.png

...szükség van a biztonságra és betörés elleni védelemre

Az általánosan alkalmazott edzett üvegnek és a megerősített ablakszerkezetnek köszönhetően a FAKRO ablakok biztonságosak, valamint betöréssel szemben megnövelt ellenállással rendelkeznek.
A FAKRO tetőtéri ablakok a piacon egyedül rendelkeznek a német TÜV tanúsítvánnyal.

zárt.png

...számít a tartósság és funkcionalitás

A FAKRO célja a legjobb minőségű termékek forgalmazása, amelyek az egész világon megfelelnek a Vevők elvárásainak. Továbbá az egyedülálló innovatív megoldások és az újító koncepciók azok, amelyek megkülönböztetik a FAKRO termékeket a konkurencia termékeitől.

teraszosra_nyitható.png

TERMÉKEK

A FAKRO tetőtéri ablakok minőségüknek, funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően bármilyen típusú tetőtéri helyiségbe alkalmazhatók. A kiváló minőségű alapanyagok és a legfejlettebb technológiák alkalmazása garantálja a FAKRO ablakok kiemelkedő jellemzőit, mint pl. tartósság, biztonság, funkcionalitás, kiváló hőszigetelő képesség. 

TETŐTÉRI ABLAKOK

(kupolás és kupola nélküli kivitelben)​

A felülvilágító ablakokat elsősorban lapostetős épületek helyiségeibe ajánljuk, amelyeknél a belső elhelyezkedésű lakóterek esetében nem mindig van mód homlokzati nyílászáró (ablak) alkalmazására.

FELÜLVILÁGÍTÓ ABLAKOK

A burkolókeret elengedhetetlen az ablak tetősíkba való helyes beépítéséhez. Precízen megtervezett elemei lehetővé teszik az ablak és a tetőfedő anyag közötti vízzáró csatlakozás létrehozását. A burkolókeret feladata a szél elleni védelem, valamint az esővíz és a hó összegyűjtése és elvezetése. A burkolókeretek alkalmazása  valamennyi típusú tetőtéri ablakhoz (billenő, felnyíló-billenő, sorolt) szükséges.

BURKOLÓKERETEK

A külső árnyékolók kívülről, az ablaküveg előtt kerülnek felszerelésre, ezáltal hatékonyan védenek a nap melegétől. A napellenző rolók és a redőnyök visszaverik a nap sugarait, és megakadályozzák a helyiség túlzott felmelegedését.
A kiegészítő kellékek gazdag választéka emeli az ablak használati értékét,  megteremtve a lehetőséget a fényviszonyok szabályozásához, a hőhatások csökkentéséhez és az energiatakarékossághoz.

KÜLSŐ ÁRNYÉKOLÓK

A belső tartozékok korlátozott módon védenek a melegtől, fő feladatuk a belső tér díszítése és a bejutó fény mennyiségének szabályozása.
A kiegészítő tartozékoknak köszönhetően a helyiségbe jutó fény mennyisége és intenzitása is szabályozható. Általuk napsütéses napokon elsötétíthetjük a helyiséget, ha épp pihenésre vágyunk. Ráadásul a káros visszatükröződéstől is védenek, pl. számítógépen végzett munka közben.

BELSŐ ÁRNYÉKOLÓK

A Fakro tetőkibúvó ablakok szerkezetüknek és méretüknek köszönhetően megkönnyítik a tetőre való kijutást a karbantartási munkálatok elvégzése céljából.
AZ FW típusú hőszigetelt tetőkibúvó ablak minden fűtött lakóhelyiségbe alkalmas. A WS és a WG típusú kibúvók csak fűtetlen helyiségekhez ajánlottak.  

TETŐKIBÚVÓK

Az ember természetes fény iránti igénye napi szinten legalább 30 percet tesz ki, szabad levegőn napszemüveg használata nélkül. Ugyanakkor az emberi szervezetre jótékony hatású napsugarakat semmilyen mesterséges fényforrás sem helyettesítheti.
A természetes fénytől elzárt, ablaktalan helyiségekbe fénycsatorna beépítése javasolt, amelyen keresztül természetes fényt lehet bejuttatni a helyiségbe. Ablakokkal rendelkező helyiségekben a fénycsatorna energiatakarékos kiegészítő fényforrásként szolgálhat.

FÉNYCSATORNÁK

Könnyű és biztonságos feljutást biztosítanak a nem lakott padlásterekbe a drága és sok helyet igénylő fix padlásfeljárók helyett, komfortos használat mellett teljesítik a vonatkozó biztonsági követelményeket és műszaki előírásokat.

PADLÁSFELJÁRÓ LÉPCSŐK 

A FAKRO  előzetes fedéshez, alapozó szigeteléshez mind porvédelemhez széleskörű tetőfólia kínálattal rendelkezik. Termékei kiváló minőségének megtartásához a legfontosabb paramétereket folyamatos ellenőrzés alatt tartja, mint pl. a szakítószilárdság, szög elleni szakítószilárdság, vízzárás, páraáteresztés, tekercs hossza, szélessége.
A minőség-ellenőrzés garantálja a FAKRO neve alatt forgalmazott termékek műszaki paramétereinek megtartását.

TETŐFÓLIÁK

LETÖLTHETŐ TERMÉKISMERTETŐK

FAKRO_Tetoteri_ablakok_arnyekolok_fenycs

TERMÉKISMERTETŐ

ÁRLISTA (6 MB)

FAKRO_Felulvilagito_ablakok_lapostetore_

FELÜLVILÁGÍTÓ

ABLAKOK LAPOSTETŐRE

FAKRO_Homlokzati_hovedo_rolok_arlista.jp

HOMLOKZATI

ÁRNYÉKOLÓK

FAKRO_Padlasfeljaro_lepcso_arlista (1).j

PADLÁSFELJÁRÓ

LÉPCSŐK

FAKRO_Termekismerteto_es_arlista.jpg

FÉNYCSATORNÁK

bottom of page